Shopping Cart

  • No products in the cart.
a

Ons Team

Ons Team

TREND & CO onderscheidt zich door het aanbod van mooie merken en een enthousiast team dat zich graag inzet om u kleding advies op maat te kunnen geven. Zij houden van persoonlijke aandacht en nemen de tijd om u goed en eerlijk te adviseren in een gezellige en persoonlijke sfeer waarbij u tevens een lekker kopje thee of goede cappuccino kunt nuttigen aan de mooie leestafel.

TREND & CO volgt de modetrends op de voet en slaagt er steeds weer in om een vernieuwende collectie aan te bieden. Van trendy tot sportief , voor een zakelijke outfit of juist elegant gekleed voor een feest of gelegenheid. Mocht u graag met een groep vriendinnen, collega’s of zussen langs willen komen, dan kunt u hiervoor ook altijd buiten de openingstijden terecht. Maak hiervoor een afspraak

Lokaal shoppen is hip! U kunt in het centrum van Huissen op steenworp afstand gratis parkeren. Bovendien vindt u in het gezellige winkelcentrum van Huissen veel meer leuke en bijzondere winkels en hartverwarmende horeca gelegenheden. Een echte aanrader!

Graag tot ziens bij Trend & Co in het centrum van Huissen!
Leonie, Jolanda en Ineke.